Våra kunder

Vi på Nordschakt jobbar med några av Sveriges och Nordens största aktörer inom bergindustrin och infrastruktursektorn. Vi utför arbeten i både bergtäkter och i infrastruktur projekt.

Under åren har vi byggt långsiktiga relationer med många av våra kunder, något som vi värdesätter högt. Många av dem återkommer, år efter år. Det ger en kontinuitet som är viktig både för oss och för dem. Vi ser det som ett kvitto på att det vi gör är bra. Vår strävan är att alltid leverera mer än vad som förväntas, vara flexibla och effektiva.

Fredrik Andersson

VD, Nordschakt AB

Vi har anlitat Nordschakt under flera år. De har alltid funnits där för oss, med kort varsel och med väl utfört arbete. Nordschakt är oerhört flexibla. Det är deras styrka. Sedan har de förstås duktigt folk och en bra maskinpark, men för mig som beställare är det just möjligheten att snabbt få hjälp som är det viktigaste. Vårt flöde får inte drabbas av störningar och därför måste vi kunna lita på våra entreprenörer. Nordschakt är en entreprenör som jag har stort förtroende för.
Johan Marklund

Sektionschef produktion, Boliden Mineral

Nordschakt har krossat åt oss i flera omgångar och i flera olika täkter och har alltid levererat den kvalitet som jag har efterfrågat. Jag gillar att jobba med entreprenörer som får vår verksamhet att flyta på, som kommer i tid, har ordning på grejerna och som levererar. Nordschakt lever alltid upp till sina löften.
Anders Smeds

Områdesansvarig, Skanska

Våra tjänster

Om oss

Maskiner

Tjänster

Våra kunder