Om oss

 

Vilka är vi?

Nordschakt AB grundades 2005 av Fredrik Andersson.

Från att ha varit det mindre lokala företaget i Hedemora har Nordschakt under åren haft en stabil tillväxt och är idag ett av regionens största entreprenadföretag. 2018 stod Nordschakts kontorsbyggnad klar. 1500 kvadratmeter med plats för kontor och verkstad.

Företaget sysselsätter runt 30 personer, alla med rätt behörighet och kunskap för att utföra jobben på bästa sätt. Personalen är företagets största tillgång och arbetslagen, som leds av två arbetsledare, är väl sammansvetsade.

Företaget har mottagit både lokala och nationella utmärkelser för sitt entreprenörskap. 

Högsta kreditvärdighet

Branschorganisationer

Nordschakt är medlemmar i Maskinentreprenörerna (ME), landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer och i Sveriges Bergmaterialindustri. 

Gasellvinnare

Vår filosofi

Nordschakt är ett företag som bygger långsiktiga relationer, genom hög service, väl utförda arbeten och bra prisnivå. Våra kunder återkommer, år efter år. Det ger en kontinuitet som är viktig både för oss och för dem. Vi jobbar mycket med stora, långsiktiga uppdrag, och samtidigt är vår flexibilitet och snabbhet en av våra framgångsfaktorer. Vi känner en stolthet över att kunna leverera mer än vad kunden förväntar sig.

– Nöjda kunder är vårt motto i arbetet